Kotleciki jagnięce
Smacznego!
Składniki:
- 6 marchewek
- pęczek rozmarynu i tymianku
- 4 cebule
- 2 kg kotletów jagnięcych
- 6 ziemniaków
- 200 g dyni
- 200 g pomidorków cherry
- papryka mielona według preferencji
- suszony koper włoski
- 4 dcl białego wina
Sposób przygotowania:
Umieść kotlety jagnięce w zimnym naczyniu Z-2850B z rozmarynem i tymiankiem. Dodaj pieprz, koper, warzywa (ziemniaki, pomidorki koktajlowe, dynia, marchew, cebula) i białe wino. Przykryj pokrywą i połóż na kuchence indukcyjnej. Ustaw średnią temperaturę (160 ° C) na 10 minut. Obniż temperaturę do 90 ° C i pozostaw na 1 godzinę, aby wszystko powoli gotowało się na małym ogniu.
Delektuj się nowym doświadczeniem kulinarnym.
Autor
Chef Petra Gerić